Информация за доставката

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Всяка една покупка направена от онлайн магазин Хубави Неща ще бъде изпратена до нейния получател с куриерската фирма „Еконт Експрес“ ООД.

Може да ви доставим пратките и с други куриерски фирми, които вие си изберете до посочения от вас адрес. Стойността на транспорта се заплаща от клиента.

  Доставката до офис на съответната куриерска фирма е по-евтина отколкото до адрес.

  Пратката, която ви изпращаме ще бъде придружена с всичко предоставено от производителя- гаранционна карта и инстукция за употреба, оригинална опаковка, и стокова разписка.

 Заплащането на поръчката е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на продукта по време на доставка.

  Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти по нея. В случай, че получените от вас артикули  все пак не отговорят на желаните от Вас, в срок до 24часа Вие можете да ни изпратите обратно пратката, за да бъдат подменени с желаните от Вас. Разходите по връщането са за ваша сметка.

  ВАЖНО!!!

Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

  Можете да върнете продукт в състоянието, в което е получен – придружен с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставен. Преди това сте задължени да ни информирате тук за своето намерение за връщане на закупените артикули – по имейл в рамките на 5 календарни дни след получаването им. Трябва да върнете продуктите не по-късно от 14 дни след подаване на известието.

Продукти които не могат да бъдат върнати
  Има продукти, които не могат да бъдат върнати. Такива например са продукти с видима явна употреба, нарушена опаковка и придружаваща ги документация.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

  Ако сте поръчали продукт от Хубави Неща, който не отговаря на очакванията Ви, или не съответства на желанията, можете да ни сигнализирате до 5 календарни дни след получаване на продукта, като след подаване на сигнала разполагате с 10 календарни дни да върнете продукта.

  За да върнете продукта, той трябва да е придружен с:

·         Неговата оригинална продуктова опакова;

·         Всички етикети и лепенки;

·         Ксерокопие на оригиналната стокова разписка.

Ако тези условия не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем продукта.

  Моля следвайте следните стъпки при връщане:

Изпратете ни продукта с куриерска фирма  „Еконт Експрес“ ООД на адреса:

град Стара Загора

улица "Хаджи Димитър Асенов"№ 95

Виолета Желева

0888 979 944

  Обърнете внимание, че разходите по връщането на продукт ще са за ваша сметка. Ще получите писмено потвърждение по имейл след пристигането и обработката на върнатата стока при нас.
  Ще възстановим сумата за закупените продукти до 2 календарни дни.
За допълнителни въпроси и коментари относно връщането на продукти към Хубави Неща, моля не се колебайте да се свържете с нас .

  Магазин Хубави Неща не носи риска от повреждане / загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя / клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
  Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя / клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. При предаване на стоката потребителят / клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
   Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването и.

 

ХУБАВИ НЕЩА by Li Art