Вече предлагаме и доставка със Speedy на цени започващи от 3,35лв. до офис и от 5,60лв. до адрес

Байц, бял цвят-B-18116

Байц, бял цвят-B-18116
Цена:
3.80лв с ДДС
Марка: Хубави Неща
Код: B-18116
Наличност: На склад

Направете регистрация или влезте във Вашия профил, и ще имате възможност да направите своята поръчка!

Байц за дърво, бял цвят. За байцване на дървена плоскост или на друг дървен предмет с цел промяна естественият цвят и съхраняване, без да се закрие структурата на дървото.
Байц за дърво, бял цвят. За байцване на дървена плоскост или на друг дървен предмет с цел промяна естественият цвят и съхраняване, без да се закрие структурата на дървото.
Количество на съдържанието
PVC шишенце 100 мл.
Цвят
Kласик Бял
Tип
Байц Байц се нанася върху предварително обработената повърхност на дървото. Байцът прониква на по-голяма или по-малка дълбочина в шуплите, без да ги запуши и без да скрие текстурата на дървото. От байцване, някои цветове изпъкват дори по-ясно. Един и същ байц не оцветява еднакво различните видове дървесина поради това, че тя има различно съдържание на определени химични вещества или е с различен строеж. Например един вид дървесина съдържа повече танин, а друг - по-малко, и с един и същ байц двата вида дървесина ще се оцветят различно. Цветът на дървесината след байцване е в зависимост и от възрастта на дървото, от степента на неговата сухота и от мястото, където е израснало. Смолисти места по дървото трудно попиват байца, поради което материалите от иглолистните дървета (бор, смърч, ела и др.) се байцват неравномерно. Ако предметът е изработен от иглолистен материал, добре е преди да се байцва да се отстрани намиращата се по повърхността му смола. До известна степен това може да се постигне, като повърхността се измие 2-3 пъти с разтвор, съдържащ 20г настърган сапун в 1л вода. Смолата може да се отстрани по-добре, ако повърхността се намаже с разтвор от 60г калцинирана сода и 50г калиев карбонат (поташ) в 1л гореща вода. След обработката с този разтвор повърхността трябва да се измие с чиста вода.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:ХУБАВИ НЕЩА by Li Art